Agramunt

Agramunt, amb 5735 habitants, és la població capdavantera de la comarca natural de la Ribera del Sió. Un recorregut pels punts més emblemàtics de la vila del torró i la xocolata a la pedra.

CIRCUIT DE GEOCACHING

Es tracta d’un circuit de geocaching al voltant de la casa, amb la història de la casa i del territori.

Castell de pallargues

En mig de la població de Les Pallargues i a pocs metres de l'ajuntament, sorgeix d'improvís al penetrar en un carrer relativament estret, el castell de Les Pallargues.

Museu de Guissona

El Museu ofereix una àmplia oferta de visites i itineraris guiats per conèixer el patrimoni de Guissona. Les visites en grup s’han de concertar prèviament, tant si són guiades com si no. Totes inclouen entrada lliure al Museu.

Pitch & Putt

El complex esportiu de la Fundació bonÀrea està situat a la localitat de Massoteres (Lleida), al km 3 de la carretera de Guissona a Solsona. Es tracta d’un camp de pitch & putt de 18 forats, camp de pràctiques i putting green, inaugurat l’any 2006, i dues pistes de pàdel estrenades l’any 2009.

Espai Guinovart

L'Espai Guinovart és un centre d'art contemporani que dòna a conèixer l'obra de Josep Guinovart, especialment aquella en la qual l'artista ens remet a Agramunt, al seu entorn i a la seva memòria. Al llarg del any ofereix una programació continuada d'exposicions temporals, concerts, jornades de debat,recitals, etc.

Museu del Torró

El Museu del Torró i la Xocolata, situat al costat de la fàbrica i la botiga, és un espai cultural on es pot conèixer la història del Torró i la Xocolata d’Agramunt així com la trajectòria de l’empresa Torrons Vicens.

Estany d'Ivars

L'estany d'Ivars i Vila-sana és un estany situat entre els termes municipals d'Ivars d'Urgell i de Vila-sana, a la comarca del Pla d'Urgell. Es tracta de l'estany amb major superfície de Catalunya.